Vinkit parempaan kotona työskentelyyn

[vc_row][vc_column][vc_column_text]


Vinkit parempaan kotona työskentelyyn

 

 [/vc_column_text][agni_image img_url=”2292″][vc_column_text] 

Moni työskentelee nyt kotona. Samalla kun kotona työskentelyssä on puolensa, voi se myös aiheuttaa haasteita.
Tässä parhaat vinkkimme kotona työskentelyyn![/vc_column_text][agni_separator][vc_column_text] 

1. Rakenna päiväsi samalla tavalla kun toimistolla

Kotona työskentelyn yksi parhaista puolista on työpäivän vapaampi suunnittelu. Helposti kuitenkin huomaa että nyt ei taas ole hetkeen saanut mitään aikaiseksi. Aikatauluta päiväsi niin kuin tekisit työpaikalla. Päätä etukäteen mihin aikaan pidät lounastauon, monelta soitat asiakkaille ja mahdollisesti myös milloin teet kotihommia. 

 

2. Työskentele määrätietoisesti ja realistisesti

Tee päivän alussa lista asioista jotka on saatava tehtyä päivän aikana ja tee ne. Kirjoita mieluummin hieman vähemmän asioita kuin liikaa, ja pidä päivän tavoitteet realistisina, motivaation ylläpitämiseksi. Yritä myös keskittyä vain yhteen tehtävään kerrallaan. 

 

3. Valitse kotoa paikka VAIN työskentelyyn

Onko sinulla kotona työhuone? Mahtavaa! Jos ei, niin etsi kotoasi sellainen paikka jonka voit ainakin päivän ajaksi omistaa täysin vain työntekoon. Tämä voi olla vaikka jokin tietty paikka ruokapöydän ympärillä, keittiön saarreke, tms. 

Tärkeintä on löytää paikka jossa teet vain töitä, etkä mitään muuta. Tällä tavalla töihin on helpompi keskittyä ja ”työmoodiin” on helpompi päästä. Muista työpisteen valinnassa mukavuus ja ergonomisuus, niin että myös varmasti jaksat työskennellä juuri siinä koko päivän.

 

4. Vähennä tavaran määrää työpisteelläsi

Pidä työpöydälläsi vain ja ainoastaan tarvittavat työkalut, esim. tietokone, puhelin, (vain tarvittavat) paperit, kynä, mahdolliset mukavuutta lisäävät tuotteet ja kaikki muu turha pois. Mitä vähemmän tavaraa, sitä helpompi on keskittyä olennaiseen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][agni_separator][vc_column_text]

 

Must-have-tuotteet kotitoimistoon!

 [/vc_column_text][vc_column_text]

Mahdollista seisomatyöskentely
Kahdeksaan eri korkeuteen säädettävä taso kannettavalle tietokoneelle. Mahdollistaa työskentelyn seisten kun käytettävissä ei ole korkeussäädettävää pöytää. Aseta pöydän päälle ja valitse sopiva korkeus.

Lisää tuotteesta tästä![/vc_column_text][agni_separator][vc_column_text]Tasapainoistuimella ryhtiä
Tasapainoistuin korjaa istuma-asennon ja antaa tervettä liikettä selälle. Sopii käytettäväksi minkä tahansa tuolin päällä. Anatomisesti muotoiltu istuin on miellyttävä pitkäänkin istuttaessa.

Lisää tuotteesta tästä![/vc_column_text][agni_separator][vc_column_text]Tavarat paikalleen
Laita työpisteesi tavarat järjestykseen. Kun kaikilla tavaroilla on oma paikkansa, työpöytä pysyy siistinä. Lajittelija on myös helppo siirtää piiloon työpäivän jälkeen, jos työskentelet esim. ruokapöydällä.

Katso lisää tästä![/vc_column_text][agni_separator][vc_column_text]

Taukojumppaa kotonakin
Pidä mieli virkeänä taukojumpalla! Jo muutaman minuutin liikunta keskellä päivää tekee todella hyvää mielelle ja keholle. Jumppakuminauha on monipuolinen ja pienikokoinen, täydellinen arjen ja työpäivän tauottaja.

Tilaa tästä!

[/vc_column_text][agni_separator][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Oliko tässä juuri teille sopiva tuote? Kaipaatko vielä ideaa?
Klikkaa painiketta, soita tai lähetä sähköpostia![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][agni_button value=”Ota yhteyttä !” url=”https://www.coressa.fi/yhteydenotto/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]