Esimerkki tuotteitamme

kuitukangaskassit

Kangaskassit

Puuvillainen tai kuitukankainen kassi. Pitkät tai lyhyet kantokahvat. Löytyy myös Fairtrade-malleja. Ekologinen tuote, joka samalla toimii näkyvyyttä lisäävänä tuotteena. Paljon ihania värejä. Mahdollista tehdä myös omalla pms-värillä. Värikkäät kassit toimivat hyvin tapahtumissa viestimässä yrityksestä. Kangaskassi jää monelle arkeen käyttötavaraksi.

muistivihkot

Muistikirjat

Muistikirjat on helposti räätälöitävissä haluamallasi tavalla. Valittavana on pehmeät tai kovat kannet, eri väreissä. Muistikirjan sivut voi valita viivoilla, pisteillä tai blankkona. Muistikirja on pitkäikäinen ja mukava lahja saajalleen. Muistikirja korvaa usein paperisen kalenterin. Tämä on usein myös tärkeä työväline.

Mainoskynät

Kynät

Mainoskynä, lahjakynä, promotuote, brändituote, jakotuote… Kynä sopii kaikkeen. Ohut tai paksurunkoinen. Edullinen tai lahjakynä. Kaikki tarvitsee kynää ja logollinen kynä kulkee usein mukana. Tehokas mainostuote toimisto ja asiakaskäyttöön.

mainospaidat

T-paidat

T-paita on helppo ja varma liikelahja asiakkaille, sidosryhmille ja henkilökunnalle. T-paita on tuote jota käytetään paljon. Helppo merkata isotkin painatukset. Näkyy kauas. Paljon eri malleja ja materiaaleja. Kaikille löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto jokaisen tarpeeseen.

Kaulanauha

Avainkaulanauhat

Avainkaulanauha on hyvä tuote päivittäiseen käyttöön. Se muistuttaa lahjanantajasta. Avainkaulanauhaa tarvitsee jokainen ja se on hyvä tuote brändituotteeksi. Sopii toimistolle työkäyttöön ja messuille jakotuotteeksi.

Kuminauha

Jumppakuminauhat

Jumppakuminauha on hyvä tuote kuntoiluun. Sopii kaikille. Helppo antaa ja postittaa. Jumppakuminauha on valittavana useassa värivaihtoehdossa. Saatavana omalla painatuksella.

Pullo

Juomapullot

Juomapullo on toimiva brändituote omalla logolla ja yrityksen värillä valittuna. Juomapullo kulkee mukana niin töissä kuin vapaa-ajalla. Juomapullo on terveystuote, toimii vesipullona töissä ja vapaa-aikana. Paljon malleja ja värejä.

varalaturi

Vara-akku

Varavirta tai vara-akku kulkee helposti mukana ja pelastaa silloin kun puhelimesta tai tabletista on virta loppumassa. Varavirtalaturista onkin tullut hyvin suosittu tuote brändituotteena. Paljon eri malleja ja merkkejä. Avaimenperämalli toimii hätälaturina ja isommilla voi ladata vaikka useampaa konetta samaan aikaan.

Kauluspaidat

Yrityksen omalla merkinnällä tehty logopaita on viesti työntekijöille ja asiakkaille. Sopii arkeen ja edustukseen. Hyvästä työvaatteesta voi olla ylpeä ja se myös motivoi laadukkaaseen työhön. Kauluspaidat ovat edustavia toimistolla, messuilla ja asiakaskäynneillä. Hyvä työvaate motivoi työntekijää hyviin tuloksiin.

Ämpärit

Ämpäri omalla merkinnällä on tapahtumien ja tuotelanseerauksien piristysruiske. Ämpäri on kokoonsa nähden edullinen ja se jää saajalleen käyttötavaraksi. Ämpärin sisään on myös helppo pakata muuta tavaraa jos tarkoitus on jakaa tuotenäytteitä. Sopii messukassiksi. Tällä saa paljon näkyvyyttä. Ihme ja kumma kaikki haluaa ämpäreitä.

Heijastinliivi

Turvaliivit

Turvaliivi tai heijastinliivi on helppo merkata ja malleja sekä värejä on useita. Yrityksen värillä valitut huomioliivit toimivat myös tapahtumissa. Paljon värejä ja malleja aikuisille ja lapsille.

Heijastimet

Heijastin painettuna omalla logolla tai logon muotoon tehtynä on aina hyvä liikelahja. Heijastin viestii turvallisuutta saajalleen ja se laitetaan kiinni näkyvään paikkaan jolloin se näkyy myös muille hyvin. Vakiomuotoja n. 250 kpl. Kiinnikevaihtoehtoja toiveiden mukaan. Kannattaa muistaa myös kovat- ja jousiheijastimet.

Tuotteita...

Liukuri ämpäri huppari kynä t-paita collegetakki sateenvarjo hoitoalusta heijastin jousiheijastin pipo juomapullo lahjakortti jääkiekkotarra toimistotarvike kopiopaperi kierrevihko taittomitta pikkulaukku vetolaukku kuulakärkikynä kaulanauha nimikyltti paperikassi tuubihuivi puuvillakassi pyyhe purukumi varavirta kenkälusikka muistikirja lyijytäytekynä solmio huivi kauluspaita tekninen paita pikeepaita termosmuki muistitikku golf-pyyhe kengät muovitasku neule lippis ekokynä glögi plasmasytytin suklaarasia vyö villasukka muki lahjakassi korvatulpat turvaliivi laukku valmennus sparraus vertaistuki coaching