coressa

Maksu- ja toimitusehdot

 

Maksutavat  

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. 

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Toimitus 

Tuotteet toimitetaan joko sähköisesti tai tilaajaan ollaan yhteydessä 24 tunnin sisällä tilauksesta palvelun toteuttamiseksi.

 

Palautukset & Reklamaatio

Tuotteilla on lain mukaan 14 vrk palautusoikeus kun tuote on käyttämätön. Brändätyissä / merkityissä tuotteissa ei ole palautusoikeutta ellei tuotteessa tai merkkauksessa ole selvä virhe.

 

Reklamaatio-ohjeet

Tuotteen tai palvelun reklamoinnissa , asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle mahdollisimman pian. Ota yhteys myyjään sähköpostilla (riitta.eriksson@coressa.fi). Tuotteen palautuksesta ja korvaavasta toimituksesta sovitaan erikseen. 

 

Palautusohjeet

Ota aina yhteyttä meihin sähköpostilla ensin, jos haluat tehdä palautuksen. Sähköpostimme on: riitta.eriksson@coressa.fi. Kun teet palautuksen, niin muista säilyttää siitä kuitti. Maksupalautus tehdään aina sille maksutavalla jota ostossa on käytetty.