Muutama esimerkki suosikeista

Kassit, laukut ja reput

Lukematon määrä eri malleja ja materiaaleja. Paljon ekologisia ja Fairtrade-malleja. Ekologinen tuote, joka samalla toimii näkyvyyttä lisäävänä tuotteena. Paljon ihania värejä ja malleja. Värikkäät kassit toimivat hyvin tapahtumissa viestimässä yrityksestä. Kassit ja laukut jää monille pitkäksi aikaa käyttöön.

Bambu-tuotteet ja PET-tuotteet

Bambu on materiaalina kestävä ja ympäristöystävällinen. Trendikkäästä materiaalista löytyy paljon eri tuotteita, mm. bambu-hammasharja, bambu-aterimet, bambu-mukit ja -juomapullot, bambu-kaulanauha, bambu-leikkuulauta, bambu-eväsrasia, bambu-laskin, jne. Kysy myös PET-tuotteista, näitä löytyy paljon! Uutuutena mm. sateenvarjot.

Kynät

Mainoskynä, lahjakynä, promotuote, brändituote, jakotuote… Kynä sopii kaikkeen. Ohut tai paksurunkoinen. Edullinen tai lahjakynä. Kaikki tarvitsee kynää ja logollinen kynä kulkee usein mukana. Tehokas mainostuote toimisto ja asiakaskäyttöön. Paljon eri materiaaleja ja malleja. Kuvan kynät tehty kierrätetyistä muovipulloista. Kysy lisää!

T-paidat

T-paita on helppo ja varma tuote asiakkaille, sidosryhmille ja henkilökunnalle. T-paita on tuote jota käyttää kaikki. Helppo merkata isotkin painatukset. Näkyy kauas ja on mainio liikkuva mainos. Paljon eri malleja ja materiaaleja. Kaikille löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto. Ekologinen t-paita on trendikäs valinta.

Kaulanauha

Avainkaulanauhat

Avainkaulanauha on hyvä tuote päivittäiseen käyttöön ja se muistuttaa lahjanantajasta. Avainkaulanauhaa tarvitsee jokainen ja se on hyvä tuote promotuotteeksi. Sopii toimistolle työkäyttöön ja messuille jakotuotteeksi. Avainkaulanauhoja saa leveällä tai kapealla nauhalla, eri mekanismeilla ja lisäosilla, useista eri materiaaleista ja malleista. Kaikissa malleissa turvalukko niskassa.

Kuminauha

Jumppakuminauhat ja urheilutuotteet

Jumppakuminauha on hyvä tuote kuntoiluun ja tauko-jumppaan. Mainio tuote työhyvinvoinnin edistämiseen ja viestii välittämisestä. Liikunnallinen tuote viestii aina positiivisia arvoja. Helppo antaa ja postittaa. Jumppakuminauha on valittavana useassa värivaihtoehdossa. Saatavana omalla painatuksella. Kysy myös muita tuotteita työhyvinvointiin!

Pullo

Juomapullot, mukit ja termokset

Nämä ovat tuotteita joita käytetään päivittäin töissä ja vapaa-ajalla. Brändinäkyvyys tulee näissä erinomaisesti esiin! Esim. oman take-away-mukin mukanakantaminen viestii vastuullisista arvoista. Paljon malleja ja värejä.

Lahjakortit

Takaa kaikille mieluinen lahja! Lahjakortti on helppo hankkia ja antaa. Myös ympäristö tulee huomioiduksi kun lahjansaaja saa itse valita lahjansa. Lahjakortteja on saa monissa hintaluokissa alk. 23,90 ja arvon päätät itse. Korttiin voi painattaa yrityksen logon ja haluamansa tervehdyksen! Lahjakortti tulee kätevästi valmiiksi kuoressa joten antaminen tai postitus on erittäin helppoa. Näistä tykkää kaikki!

Kauluspaidat ja muut työvaatteet

Työvaatteita tarvitsevat kaikki. Sopii arkeen ja edustukseen. Hyvästä työtekstiilistä voi olla ylpeä ja se myös motivoi laadukkaaseen työhön. Laadukkaat työvaatteet ovat edustavia toimistolla, messuilla ja asiakaskäynneillä. Paljon värejä, materiaaleja ja malleja! Meiltä myös pelipaidat!

Ämpärit ja muut rohkeat tuotteet

Ämpäri omalla merkinnällä on tapahtumien ja tuotelanseerauksien piristysruiske. Ämpäri on kokoonsa nähden edullinen ja se jää saajalleen käyttötavaraksi. Ämpärin sisään on myös helppo pakata muuta tavaraa jos tarkoitus on jakaa tuotenäytteitä. Sopii messukassiksi. Tällä saa paljon näkyvyyttä ja tarpeellinen käyttötuote on saajan käytössä pitkään. Ihme ja kumma kaikki haluaa ämpäreitä. Muista myös hauskat tiskirätit ja muut rohkeat tuotteet! Myös kierrätysmateriaaleista.

Turvaliivit ja muut heijastavat tuotteet

Heijastavat tuotteet viestivät välittämisestä! Heijastinliivit, heijastinvaljaat, heijastavat laukut ja jumppapussit sekä heijastavat käsineet ja pipot ovat tällä hetkellä suosituimpia. Helppo merkata ja malleja sekä värejä on useita. Esim. yrityksen värillä valitut huomioliivit toimivat myös tapahtumissa. Paljon värejä ja malleja aikuisille ja lapsille. Muista myös heijastavat merkinnät!

Heijastimet

Heijastin on halpa hekivakuutus! Heijastin painettuna omalla logolla tai logon muotoon tehtynä on aina hyvä lahja. Heijastin viestii turvallisuutta saajalleen ja se laitetaan kiinni näkyvään paikkaan jolloin se näkyy myös muille hyvin. Vakiomuotoja n. 250 kpl. Kiinnikevaihtoehtoja toiveiden mukaan. Kannattaa muistaa myös kovat- ja jousiheijastimet.

Tuotteita...

Liukuri ämpäri huppari kynä t-paita collegetakki sateenvarjo hoitoalusta heijastin jousiheijastin pipo juomapullo joululahja lahjakortti jääkiekkotarra toimistotarvike kopiopaperi kierrevihko taittomitta pikkulaukku vetolaukku kuulakärkikynä kaulanauha nimikyltti paperikassi tuubihuivi puuvillakassi pyyhe purukumi varavirta kenkälusikka muistikirja lyijytäytekynä solmio huivi kauluspaita tekninen paita pikeepaita termosmuki muistitikku golf-pyyhe kengät muovitasku neule lippis taitettava ekokynä glögi plasmasytytin suklaarasia vyö villasukka muki lahjakassi beautybag kosmetiikkalaukku välikausitakit fleece housut pakkaus lahjapaketointi korvatulpat päähine turvaliivi laukku valmennus sparraus vertaistuki coaching ... Ja paljon muuta!